Înscrie-te şi tu în programul Rabla Renault alături de Auto Cobălcescu!

Descoperă şi tu acum detaliile complete despre programul Rabla Renault 2021 şi bucură-te de sprijinul echipei Auto Cobălcescu, care va depune toate eforturile necesare pentru a te ajuta să parcurgi traseul administrativ necesar pentru a te putea bucura de avantajele acestui program.

Programul Rabla Renault – Clasic şi Plus 2021

Renumitul program Rabla este compus din două tipuri de programe diferite, care pun la dispoziţia celor interesaţi o serie de beneficii unice.

Programul Rabla Renault Clasic 2021 oferă numeroase beneficii pentru achiziţionarea unui vehicul cu motor pe combustie sau a unuia hibrid, fără posibilitatea de încărcare la priză, după cum urmează: tichet în valoare de 7500 lei pentru casarea maşinii vechi, două tichete de 1500 lei sau 3000 lei pentru cumpărarea unei maşini noi cu sistem de propulsie hibrid.

Programul Rabla Renault Plus 2021 oferă beneficii pentru achiziţionarea unui vehicul 100% electric sau a unui hibrid cu tehnologie Plug-In sub formă de tichete în valoare de 7500 lei (tichet clasic Rabla), 20.000 lei sau 45.000 lei.

Programul RABLA

Promoţii Rabla Renault Auto Cobălcescu

Auto Cobălcescu deţine în portofoliul său numeroase oferte Renault disponibile în programul Rabla, destinate atât persoanelor fizice, cât şi celor jurdice. Printre modelele Rabla Renault destinate persoanelor fizice se numără modele precum Clio Life SCe 65, Captur E-Tech Plug-in hybrid Intens 60, Megan Sedan Life TCe 115 GPF sau Arkana Zen TCe 140 EDC.

De asemenea, printre modelele dedicate persoanelor juridice sunt disponibile modele precum Express Van Generic TCe 100 FAP, Master Furgon sau Trafic Combi Life L1 Blue dCi 110.

Condiţiile specifice programului Rabla

Pentru a se putea înscrie în cadrul programului Rabla Renault şi pentru a putea intra în posesia Primei de Casare care se oferă prin intermediul acestuia, cei interesaţi trebuie să îndeplinească anumite criterii de eligibilitate şi să parcurgă o serie de proceduri administrative specifice. În ceea ce priveşte condiţiile care trebuie îndeplinite, acestea vizează atât autovehiculul care urmează a fi casat, cât şi deţinătorul acestuia.

Astfel, pentru a putea fi eligibil pentru programul Rabla, posesorul maşinii trebuie să fie domiciliat în România sau cu reşedinţă în ţară, să nu aibă nicio obligaţie de plată către Bugetul Local şi să se înscrie la un producător validat pentru programul Rabla pentru achiziţionarea unui autovehicul nou. În acelaşi timp, maşine pe care o deţine şi doreşte să o înscrie în cadrul programului trebuie să fie mai veche de 8 ani (persoană fizică) sau 5 ani (persoană juridică), să fie înmatriculată în România de cel puţin 8 ani, cel târziu la 10.05.2013 şi să aibă următoarele componente: motor, şasiu, tren de rulare, caroserie, echipament electronic şi catalizator, dacă este cazul.

Nu ezita să soliciţi mai multe informaţii despre programul Rabla Renault de la specialiştii Auto Cobălcescu!

Leave a Comment