Sănătatea danturii tale depinde de tine

În ultima perioadă, problemele cu dinții sunt din ce în ce mai prezente în viețile noastre. Fie că ne referim la carii, fie că vorbim despre lipsa dinților cu totul, toate aceste probleme își găsesc rezolvarea la medicul dentist. Un implant dentar poate reprezenta cea mai eficientă și mai viabilă soluție la care poți apela atunci când îți dorești ca zâmbetul tău să arate perfect ca altădată. La Stoma Urgent ai putea descoperi cele mai bune implanturi dentare, la prețuri de excepție, pentru a te putea bucura din nou de încredere și siguranță în tine.

Sănătate pe termen lung

Intervenția de implantologie nu este una care să aibă doar un rezultat temporar, ci din contră, aceasta îți oferă siguranța unei danturi rezistente, pe termen lung, precum și îmbunătățirea imediată a masticației și a vorbirii, dacă îți vei menține o  igiena orală optimă. Atât structura de titan, cât și bontul protetic sunt compatibile cu organismul, ceea ce exclude posibilitatea unei reacții adverse din partea acestuia. Este important de menționat că un implant dentar îți va permite, ca la scurt timp după intervenție să revii la obiceiurile tale zilnice.

Stopează atrofia osoasă

Un implant dentar poate limita pierderea osoasă cauzată de lipsa unui dinte. În timp, spațiul gol poate determina deteriorarea graduală a osului. Cu ajutorul procedurii de implantologie dentară în București vei putea să menții sănătatea osului și a gingiei, având un rol esențial în combaterea efectului de deformare a gurii și a întregii fizionomii a feței, precum și îmbătrânirea prematură.

Protejează întreaga dantură

Această procedură nu a fost concepută pentru a proteja un singur dinte, ci întreaga dantură, întru-cât implanturile dentare vor asigura susținerea necesară pentru dinții limitrofi. Astfel, în lipsa unuia, degradarea treptată a sănătății osului și gingiei este inevitabilă. Ulterior, toți dinții vor avea de suferit, iar riscul ca aceștia să devină instabili în timp este foarte ridicat. În această situație, marele avantaj al unui implant este că previne orice sursă de disconfort dentar pe termen lung.

Intervenție simplă și nedureroasă

Intervenția necesară pentru realizarea implantului nu este foarte dureroasă, datorită faptului că aceasta se petrece sub anestezie, iar întreg procesul de vindecare poate să dureze între 3 și 6 luni. În acest timp, se asigură o reconstrucție corectă a zonei și se inserează implantul, ce înlocuiește rădăcina distrusă a dintelui, apoi bontul protetic realizat din titan, iar apoi se poate montata coroana. 

Implant dentar la cel mai bun preț

La Stoma Urgent te vei putea bucura de cel mai bun preț la implant dentar de pe piață. Aceștia le pun la dispoziție clienților o ofertă de nerefuzat pentru a se putea bucura de un zâmbet perfect și de o dantură sănătoasă. Astfel, costul unui implant dentar în cabinetul lor este de doar 1000 de lei.

Leave a Comment