Echipamente de ultimă generație

CVWater este locul în care vei regăsi cele mai performante echipamente în materie de apă, dar și tehnologii moderne, echipa noastră fiind orientată către cele mai eficiente și optime soluții în diverse contexte. CVWater îți poate oferi o gamă variată de echipamente integrate în stațiile de epurare, care pot fi de diverse capacități, dar și dimensionate în funcție de parametrii de cantitate de apă uzată, care se dorește să fie epurată și calitatea influentului. De asemenea, acestea pot fi utilizate în diverse contexte, precum fabricile de procesare, abatoare, vinificație și nu numai. Totodată, aducem în vedere faptul că fluxul general de epurare cuprinde totalitatea etapelor necesare procesului de epurare, întrucât se încadrează în parametrii de calitate impuși de către normele pentru evacuare în emisar natural.

Echipamente diverse

Punem la dispoziția clienților noștri o gamă variată de echipamente de calitate, performante, întrucât dorim să mulțumim fiecare client și să ne adaptăm tuturor cerințelor și nevoilor.  La CVWater vei regăsi echipamente diverse, de la cele de tratare nămol, stație de epurare, pentru vinificație sau fermă și nu numai, până la membrane ultrafiltrante, filtre de diferite tipuri, stații de osmoză inversă, iar lista poate continua. Stațiile de care dispunem sunt foarte calitative, durabile, iar acestea pot fi pentru potabilizare, de epurare sau de tratarea a apei. Echipamentele noastre pot fi reprezentate de separările mecanice, tratarea fizico-chimică sau de sterilizare a apei.

Diverse aplicații

Echipamentele și tehnologiile pe care le vei regăsi la noi se pot aplica în diverse contexte, de la segmentele rezidențiale, la cele municipale, până la segmentele industriale, precum fabricile de procesare de carne și lapte, fabrici de conserve, de biodiesel, de alcool, abatoare de pui, porcine, bovine sau taurine ori vinificație și nu numai.

Trepte și componente de epurare

De asemenea, fluxul general de epurare cuprinde toți pașii necesari pentru epurare, întrucât este importantă încadrarea în parametrii de calitate impuși de cele mai riguroase norme pentru evacuare în emisar natural. În vederea acestui flux general de epurare, putem aduce în vedere cele mai importante trepte, cum ar fi treapta mecanică, cea fizico-chimică, biologică și de ultrafiltrare, dar și deshidratarea nămolului. În ceea ce privește componentele stațiilor de epurare pentru apele uzate, folosite în domeniul industrial, putem aduce în vedere sita statică sau rotativă, unitățile de flotație cu aer dizolvat, dar filtrul presă pentru nămol. Dacă dorești să afli mai multe informații cu privire la aceste aspecte, te invităm pe site-ul nostru.

Apelează la profesioniști

Ai încredere în oamenii de la CVWater, întrucât echipa noastră dă dovadă de profesionalism, seriozitate și maximă promptitudine în colaborările cu clienții. Obține cele mai performante echipamente și tehnologii doar de la profesioniști și poți profita de diverse avantaje, dar și de cele mai bune rezultate.

Leave a Comment