Batraneti mai linistite la Sky Angel

Astazi, tendinta este de a ingriji persoanele in varsta la domiciu poate deveni o sarcina destul de solicitanta si chiar grea pentru unele persoane, care nu sunt specializate in acest domeniu sau nu au virtutea rabdarii pentru persoanele care au nevoie de ajutor pentru a se putea descurca in viata.  Cu toate acestea, exista si diferite unitati care au grija de varstnici, asa cum este si Sky Angel, camin de batrani in Bucuresti pentreu persoane in varsta, care au nevoie de ingriji personale. In acest camin de batrani, veti gasi un mediu de viata placut, modern, dotat cu toate necesitatile si utilitatile, dar mai ales cu un personal rabdator. Acest camin de batrani, numit si azil de batrani, este o unitate privata unde oferim servicii de ingrijire batrani la un pret foarta accesibi. Este mai potrivit pentru persoanele care au avut probleme de sanatate si care au nevoie de ingrijiri mai mult sau mai putin speciale pe termen lung. Astfel, aceste unitati asigura o buna recuperare a persoanelor in varsta. Obiectivul unui camin de batrani este de a permite persoanelor in varsta sa-si recapete autonomia, de exemplu dupa o perioada lunga de tratament medical.

Intrarea intr-o unitate de acest fel sau de primire pentru varstnici este posibila de la orice varsta. Trebuie intotdeauna incheiat un acord intre manager si persoana in varsta sau reprezentantul acesteia, fiind comunicate si regulamentele interne. Acordul specifica tipul de cazare si conditiile financiare ale acestuia, in timp ce regulamentele interne specifica regulile de viata in comunitate, respectand in acelasi timp libertatea celor care vor sta acolo. Continutul acestor doua documente trebuie sa respecte standardele legale.

Dupa cum spune cuvantul, centrele pentru batrani sunt accesibile persoanelor varstnice. Concre, acolo acestia sunt ingrijiti, hraniti si tratati in functie de afectiunile de care sufera.  Aceasta varianta este o solutie pentru persoanele capabile sa locuiasca acasa, dar care nu au pe cineva care sa vina zilnic pentru a le oferi ajutorul si ingrijirea necesara. In plus, ingrijirea de zi este in general disponibila tot timpul. Aceste centre ofera, de asemenea, activitati si tratamente specifice, in asa fel incat aceste persoane sa aiba un trai cat mai linistit.

In alta ordine de idei, mai sunt si persoanele varstnice care nu au o situatie financiara care sa le permita internarea la un camin de batrani, iar pentru acestia am implementat sistemul de ingrijire batrani a locuinta. Acest beneficiu este foarte de util in special pentru persoanele singure , care nu mai au parte de nici un ajutor din partea nimanui. In principiu, aceste persoane nu se pot descurca singure, fiindu-le extrem de dificil sa se deplaseze chiar si pentru propriile nevoi. Astfel, noi, la Sky Angel ne propunem sa gasim solutii pentru toti cei care se afla la nevoie.

Leave a Comment