Apeleaza la un dealer auto de incredere chiar aici

Daca esti in cautarea unui autoturism, Auto Cobalcescu este partenerul tau de incredere. Cu alte cuvinte, Auto Cobalcescu este un dealer auto multi-marca, ce se situeaza in topul dealerilor auto din capitala, ce comercializeaza autoturisme ale unor branduri prestigioase. In portofoliul de marci auto al acestui dealer autorizat se regasesc urmatoarele: Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW, practic unele dintre cele mai apreciate branduri din industria auto. De asemenea, Auto Cobalcescu comercializeaza atat autoturisme noi, cat si auto rulate, pentru a acoperi nevoile tuturor clientilor. Pana in acest moment, Auto Cobalcescu a comercializat 40000 de autoturisme noi si 4000 de auto rulate, oferind clientilor experiente la cel mai inalt nivel.

Beneficiaza de calitatea serviciilor Auto Cobalcescu

Auto Cobalcescu ofera si servicii de inalta calitate precum: servicii de mecanica, caroserie, ITP, administrare service flote, solutii de finantare si garantii. Asadar, este important de precizat ca toate serviciile sunt oferite de personal dedicat si specializat acestui domeniu, iar in acest fel autoturismul tau va functiona si va arata perfect dupa ce vei beneficia de serviciile oferite de Auto Cobalcescu. De asemenea, Auto Cobalcescu vine in ajutorul clientilor ce dispun de flote auto, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de servicii de administrare service flote, mai exact  de a beneficia de servicii personalizate pentru reparatiile si intretinerea flotelor prin intermediul Key Account-ului si al rampelor de service dedicate. In ceea ce priveste finantarea, Auto Cobalcescu iti ofera posibilitatea de a beneficia de solutii de finantare potrivite necesitatilor tale, prin intermediul partenerilor. Garantia este oferita atat pentru autoturismele noi, cat si pentru cele rulate. Consulta chiar acum site-ul autocobalcescu.ro si afla mai multe detalii.

Descopera promotiile disponibile

Auto Cobalcescu pune la dispozitia clientilor sai preturi avantajoase, asadar, alege sa beneficiezi chiar acum sa promotiile disponibile si opteaza pentru achizitia masinii mult dorite de la dealerul tau de increde Auto Cobalcescu si siguranta vei fi multumit pe deplin! De asemenea, daca iti doresti sa fii mereu la curent cu ultimele noutati in ceea ce priveste ofertele Auto Cobalcescu, poti opta pentru furnizarea adresei tale de e-mail in sectiunea newsletter de pe site-ul autocobalcescu.ro, iar in acest fel vei primi constant noutati cu privire la ofertele disponibile.

Consulta parerile directorilor brandurilor de prestigiu

Pentru a te convinge de profesionalismul de care da dovada dealerul multi-marca Auto Cobalcescu, ai posibilitatea de a parcurge chiar acum relatarile directorilor brandurilor de prestigiu cu privire la activitatea desfasurata, direct de pe site-ul autocobalcescu.ro.

Convinge-te si solicita test drive!

Daca te-ai hotarat asupra modelului, este recomandat ca inainte de achizitie sa efectuezi un test drive pentru a avea certituinea faptului ca autoturismul respectiv este conform asteptarilor tale. Asadar, tot ce iti ramane de facut este sa completezi formularul disponibil in sectiunea „test drive”, de pe site-ul autocobalcescu.ro, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat catre reprezentantii companiei.

Leave a Comment