Salveaza-ti afacerea pe timp de criza

Cu siguranta, putini antreprenori s-au asteptat ca afacerile lor sa fie date peste cap intr-o perioada atat de scurta de timp, astfel ca gasirea celor mai bune solutii de finantare pentru business-urile lor a devenit prioritara. Cu ajutorul Omnicredit te poti bucura de finantare pe fast forward si pe aceasta cale iti poti salva afacerea in contextul blocajului economic.

Factoring

Daca detii o firma mica care ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata, ai toate sansele ca la un moment dat sa ai nevoie de incasarea mai repede a banilor. Cu asta te ajuta factoring-ul, serviciul financiar prin intermediul caruia iti poti cesiona creantele si incasa pe loc banii pentru facturile tale. Prin intermediul Omnicredit poti sa iti deblochezi pe loc lichiditatile in lei sau valuta foarte simplu, din doar cateva click-uri. Solutia se dovedeste a fi foarte practica pentru societatile care au o diferenta mare de timp intre momentul platii la furnizori si momentul incasarii facturilor. Acesta se dovedeste a fi avantajos din mai multe puncte de vedere, incepand de la faptul ca asigura flexibilitate maxima. Totodata, vorbim despre o solutie rapida, bine venita pentru multi in ziua de azi si, in plus, acesta nu este un credit, ci doar un mijloc prin care poti sa accelerezi incasarile.

Scontare

Prin intermediul serviciului de scontare orice antreprenor are posibilitatea de a incasa pe loc biletele la ordin si cec-urile primite de la cienti cu termen de plata in viitor. In acest sens, acestea se gireaza catre Omnicredit care le plateste pe loc si asteapta in locul tau data scadenta. Solutia este avantajoasa din mai multe puncte de vedere, incepand de la faptul ca este foarte simpla si rapida, fiind accesibila oricarei societati. Asadar, acesta este un produs financiar foarte simplu si rapid care se acceseaza din numai cateva click-uri.

Microcredit

Microcreditele sunt usor de accesat, fiind potrivite pentru societati din toate domeniile, iar sumele obtinute pot fi folosite pentru plata salariilor, facturilor, pentru achizitia de echipamente si utilaje si nu numai. Firme din toate domeniile pot avea de castigat de pe urma acestei solutii, de la cele din industria IT, marketing, distributie, transporturi si nu numai.

Minim de documente

Printre avantajele aduse de Omnicredit putem aminti de necesitatea unui minim de documente pentru obtinerea sprijinului financiar, iar acesta vine foarte rapid. Se fac mari economii de timp per total, iar totul se poate gestiona exclusiv online, fara nici cel mai mic efort. Cu alte cuvinte, oricine apeleaza aici beneficieaza de eficienta maxima, ceea ce este urmarit, cu siguranta, de catre cei mai multi antreprenori, iar totul pleaca simplu si rapid de la Omnicredit.

Leave a Comment