Am gasit cine sa imi faca asigurarile de acum inainte

Brokerul de asigurari este un specialist in ceea ce priveste piata asigurarilor, care ofera servicii atat persoanelor juridice, cat si celor fizice. Stim cu totii ca pe piata exista multe societatii de asigurare, sunt multe produse de asigurare, iar oferta se diversifica tot timpul. De aceea, un broker va veni in sprijinul clientilor sai, prin faptul ca asigura o analiza clara, definitivand un produs perfect pentru nevoile clientului lui. Pe de alta parte, brokerul poate fi privit ca fiind un intermediar, dar este cu siguranta mai mult decat atat, el este un specialist.

Brokerul cunoaste foarte bine particularitatile pietei, oferta de produse, contextul pietei, tehnica de derulare a asigurarilor si va putea oferi clientilor sai cea mai buna solutie dintr-o multitudine de optiuni care pentru o persoana cu lipsa de experienta nu s-ar diferentia prea mult.

Pentru ca asigurarile cunosc o continua dezvoltare, acestea au ar putea exista fara o societate de brokeraj. Mai mult decat atat, o societate de brokeraj va face sa fie toate mai usor de depasit, atat schimbarile legislative, cat si evolutiile economice, atat pentru clientii asiguratorilor, cat si pentru vanzatorii de polite de asigurare.

Serviciile unui broker de asigurari inseamna consultanta de specialitate si urmarirea derularii contractului pe durata sa si se bazeaza pe stabilirea profilului de risc al clientului. Acestea servicii sunt utile atat pentru companiile care vor sa isi asigure diverse bunuri sau active, cat si pentru companiile de asigurari, asigurandu-le acestora cei mai multi clienti importanti.

Asadar, prin colaborarea cu un broker asigurari fly insurance poti obtine cateva avantaje printre care:

  • eficientizarea timpului alocat, prin faptul ca brokerul va oferi suport pentru intelegerea termenilor si conditiilor din ofertele de asigurare, astfel incat clientul sa poata face o comparatie reala intre acestea. In plus, clientul nu mai are grija scadentei ratelor si a expirarii politelor, intrucat brokerul ii va reaminti din timp aceste aspecte;
  • identificarea celei mai potrivite solutii pentru client care sa fie adaptate nevoilor si cerintelor lui, evitand ofertele standard, disponibile pentru toti clientii;
  • asistenta la daune deoarece FlyInsurance ofera clientului consiliere gratuita cu privire la procedura si documentele necesare deschiderii dosarului de dauna, cat si pentru evitarea impunerii practicilor sau masurilor abuzive din partea asiguratorului;
  • varietatea ofertei de asigurari si servicii, FlyInsurance dispune de mai multe tipuri de asigurari;
  • servicii premium.

FlyInsurance asigura atat consultanta de profil, cat si servicii de inalta calitate in domeniul asigurarilor, bazandu-se pe colaborari cu cele mai importante firme de asigurari din Romania.

Leave a Comment