Ai open space la birou cu noile tipuri de pereti din sticla pentru birouri

Conceptul de open space incepe sa prinda contur in din ce in ce mai multe institutii si cladiri de birouri. In spatele sau sta nevoia de spatiu cat mai aerisit si mai mare, un spatiu in care angajatul sa poata sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii, cat mai confortabil. Un open space are nevoie de cateva elemente ca sa avem o compartimentare care trimite cu gandul la acest concept.

Are nevoie de o proiectare foarte bine gandita pentru a nu avea spatii care nu sunt atat de incapatoare, are nevoie de pereti despartitori din sticla, pentru a da impresia de si mai mult spatiu, dar si o compartimentare cat mai „lejera”. Cu alte cuvinte locul peretilor din beton, din caramida e luat de elemente care permit o flexibiltiate si o versatilitate mai mare a spatiilor, avem compartimentari care tin cont de spatiul necesar fiecarui angajat si de o comunicare cat mai buna in fiecare spatiu delimitat sau nedelimitat.

Si ce fel de pereti s-ar potrivi mai bine intr-un open space decat cei din sticla securizata, colorata, mata sau transparenta. Acesti pereti din sticla pentru birouri arata foarte bine odata ce sunt montati, sunt rezistenti, nu exista riscul de accident in momentul in care sufera socuri puternice si se sparg. Sticla este un material cu o versatilitate mare, e usor de prelucrat si de adaptat cerintelor clientilor, putem avea pereti din sticla pentru birouri amplasati oriunde pentru o compartimentare inteligenta si simplu de realizat. Cu peretii din sticla lumina naturala poate patrunde fara probleme in interiorul birourilor, ne bucuram de ea mult mai bine si mai eficient, putem evita lumina artificiala atat timp cat avem acces la o sursa naturala de lumina.

Intimitatea oferita de peretii din sticla este suficient de mare pentru a ne desfasura activitatile in cele mai bune conditii, avem un spatiu foarte bine delimitat si foarte usor de organizat, peretii nu ne deranjeaza deloc si sunt siguri si simplu de intretinut pe toata durata folosirii lor. La recompartimentari lucram mai usor cand avem pereti din sticla, putem sa ii utilizam si atunci cand vrem sa avem control total asupra activitatilor din jurul birourilor, de ce nu.

Daca avem pereti din sticla in spatiile destinate birourilor vom fi mai productivi, mai relaxati, peretii vor putea fi decorati si ei, chiar daca sunt de sicla, cu stickere, cu imagini sau cu diverse insertii pentru a le spori aspectul estetic. Functionalitatea ridicata si rapiditatea montajului, precum si gradul mare de siguranta oferit, sistemele de prindere solide si capacitatea peretilor de a izola fonic si termic sunt alte avantaje de care ne putem bucura odata ce am montat peretii din sticla.

Asadar, ca sa ai un open space si in spatiul destinat birourilor nu ai nevoie de multe lucruri, trebuie doar sa ai viziune, sa ai imaginatie, sa gasesti materialele perfecte si sa investesti in pereti din sticla cu un design deosebit si calitate de cinci stele. Simplu, nu? La urmatoarea recompartimentare fii sigur ca ai trecut pe lista de comenzi si peretii din sticla.

Leave a Comment