Vrei ca masina ta sa se remarce in trafic?

Sunt multi soferi care isi doresc ca masinile pe care le conduc sa se diferentieze mult in trafic, motiv pentru care apeleaza la tot felul de solutii de personalizare. Majoritatea celor disponibile se dovedesc a fi destul de costisitoare, dar si dificil de pus in practica, dar, totusi, exista si solutii ceva mai simple si mai accesibile din toate punctele de vedere. Astfel, merita sa te interesezi de stickere auto intrucat acestea promit mai multe avantaje pe care merita sa le descoperi chiar acum.

Vezi toate modelele

Autoprint se remarca printr-o colectie foarte variata de stickere auto, care sunt ideale pe toate tipurile de masini, dar si pentru toate gusturile soferilor. Unele sunt simple, precum niste mesaje amuzante, distractive, fie litere chinezesti, desene tribale si nu numai, care se pot aplica pe orice element de caroserie, fie pot fi alese cele mai mari, care sa se intinda pe portierele din fata si din spate, pe capota, cupola si portbagaj.

Aplicare rapida

Un alt mare plus prezentat de stickerele auto e reprezentat de faptul ca aplicarea e foarte simpla, iar in acest sens pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute. Procedura e rapida, dar este si reversibila, astfel ca se poate reveni oricand la situatia initiala, fara ca adezivul sa lase urme inestetice pe vopseaua masinii.

Renunti oricand iti doresti

In plus, solutia este una reversibila, ceea ce inseamna un mare plus, astfel ca atunci cand te-ai plictisit de autocolantul actual si simti ca a venit momentul pentru o schimbare, vei putea sa il indepartezi cu usurinta pe cel actual si sa il inlocuiesti cu unul nou, simplu si rapid, fara nicio bataie de cap.

Ascunde un defect

De asemenea, daca nu dispui de bugetul necesar si nici de timp pentru a putea remedia orice zgaraietura de pe masina ta, cu siguranta, merita sa iei in calcul varianta de aplica un sticker peste pentru a masca orice defect care te deranjeaza din punct de vedere estetic.

Preturi foarte mici

Totusi, trebuie sa stii ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine isi permite sa isi personalizeze masina. Acestea in functie de dimensiuni si de design, astfel ca incep de la cativa zeci de lei si depasesc pragul de o suta de lei doar in cazul celor mai mari si mai complexe.

O lunga durata de viata

Nu in ultimul rand, stickerele sunt de o buna calitate, ceea ce presupune ca se vor prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, durata medie de viata fiind de cativa ani, motiv pentru care raportul calitate – pret este mai mult decat ideal.

Leave a Comment