E mai simplu acum sa ma ocup de o inmormantare

Nu este usor pentru nimeni sa se confrunte cu moartea unei persoane apropiate, insa este esential de stiut cum trebuie sa fie gestionate astfel de cazuri. Totusi, mai bine ne lasam pe mana specialistilor care sa se ocupe de toate detaliile in locul nostru, pe aceasta cale fiind mult mai usor sa depasim momentele dificile. Poti sa te interesezi de servicii non stop in sectorul 6 din capitala intrucat aici la Casa Funerara Luca esti pe maini bune si te vei bucura de mai multe avantaje pe care merita sa le descoperi.

Nu esti nevoit sa aloci bugete mari pentru a organiza o inmormantare in conditiile in care aici sunt propuse pachete pentru toate nevoile si bugetele. De exemplu, cel mai accesibil din punct de vedere financiar costa numai 1000 de lei, iar aceasta suma este restituita in totalitate familiei din ajutorul de inmormantare. Totusi, daca preferi un pachet superior, ai la dispozitie si multe altele pe care merita sa le descoperi.

In cadrul pachetului de clasic domiciliu se regaseste tot ce este nevoie pentru o asemenea ceremonie, iar aici putem aminti de sicriul complet echipat, de crucea din lemn inscriptionata, de lenjeria pentru sicriu, de cele doua orare, coliva, pachete cu farfurii sau cani si alimente, vin si ulei, prosoape, batiste si nu numai. Nu trebuie omis faptul ca la Casa Funerara Luca va fi mult mai usor sa fie obtinute certificatele necesare, precum cel de constatare a decesului si cel de imbalsamare, care sunt oferite de catre un medic specialist. Acest lucru implica o grija in minus pentru toata lumea, in timp ce specialistii de aici se ocupa de toaletarea decedatului, adica spalat si imbracat, preluarea de la domiciliu, asezarea decedatului in sicriu, dar si transportul funerar pana la biserica sau cimitir.

Oricand poti opta pentru servicii non stop in sectorul 6, asa ca nu conteaza daca ai nevoie dimineata, seara sau noaptea de un mic ajutor, pentru ca la Casa Funerara Luca intotdeauna vei avea acces la cineva care sa iti fie de folos. E mult mai simplu sa gestionezi acum orice inmormantare si oricand poti sa alegi pachetul care ti se potriveste. Daca consideri ca cel mai accesibil din punct de vedere financiar nu este ceea ce iti doresti, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca ai acces la multe altele. Poate preferi ceva cuprins intre 1.250 si 2.200 de lei, fie poate preferi pachetul la 4.000 de lei intrucat acesta este mai bine dotat. In schimb, nu trebuie omis nici pachetul superior care costa aproape 8000 de lei, insa care este destinat tuturor celor care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii.

Leave a Comment