Obtine aici finantarea pentru orice afacere

Pentru a pune pe picioare o afacere intotdeauna este nevoie de multa rabdare si de puterea de a depasi orice obstacol iesit in cale, iar in Romania acestea pot fi intalnite chiar la tot pasul. Birocratia pune de multe ori bete in roate entuziasmului fiecarui antreprenor care isi doreste sa isi puna in practica ideile creative, iar un credit pentru persoane juridice, de cele mai multe ori, nu este deloc usor de de obtinut. Dar nu si la Omnicredit, o platforma pe care merita sa o descopere orice antreprenor modern, intrucat lista avantajelor aduse este foarte bogata.

Obtii rapid finantarea de care ai nevoie

De cele mai multe ori se apeleaza la institutii financiare clasice pentru obtinerea finantarii necesare pentru dezvoltarea oricarei afaceri. In schimb, pentru ca regulile sunt foarte stricte, se poate intampla adesea ca un mic ajutor financiar sa nu poata fi obtinut cu usurinta si, in plus, nici conditiile nu sunt chiar cele mai prietenoase. Dar situatia sta diferit la Omnicredit, unde intreaga procedura a fost mult simplificata, astfel incat orice antreprenor sa aiba parte de o experienta cat mai placuta.

Despre Omnicredit

Asadar, aceasta reprezinta prima platforma fintech de finantare online din Romania care isi dedica produsele si serviciile persoanelor juridice si, in plus, in viitorul apropiat vor fi propuse solutii si pentru persoanele fizice. Cu siguranta, Omnicredit reprezinta viitorul afacerilor in tara noastra pentru ca a simplificat mult procedurile.

Totul se desfasoara online

Bineinteles, unul dintre cele mai mari avantaje este reprezentat de faptul ca activitatea la Omnicredit se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a face o solicitare de credit pentru persoane juridice. Sunt de ajuns 30 de secunde pentru crearea unui cont pe platforma, iar mai departe, dupa plasarea cererii, aceasta va fi analizata in maxim o ora. Ulterior, dupa aprobare, in cel mult 8 ore suma solicitata va fi virata in propriul cont, simplu si rapid, fara timp pierdut, dosare stufoase, stres sau batai de cap.

Experienta bogata in domeniu

Cu o bogata experienta in domeniul financiar, de peste 15 ani, platforma Omnicredit vine in ajutorul tuturor antreprenorilor prin solutiile oferite. Oricine poate avea acces la o echipa de oameni bine pregatiti care pot oferi educatia financiara care nu are cum sa lipseasca unui antreprenor. Totodata, se vor gasi cu usurinta cele mai bune solutii pentru toate problemele, indiferent cat de complexe sunt acestea.

Pentru toate afacerile

Cu un credit pentru persoane juridice poate lua nastere orice afacere, iar cu cat este mai creativa propria idee, cu atat mai bine. O florarie, un butic cu articole vestimentare pentru femei si barbati, o spalatorie de covoare, un magazin cu obiecte decorative pentru casa si gradina si nu numai, posibilitatile sunt nenumarate, trebuie doar sa le dai viata, avand parte de cele mai bune conditii cu ajutorul serviciilor Omnicredit.

Te folosesti de calculatorul disponibil pe site

In acelasi timp e bine de stiut ca aici ai ocazia de a folosi calculatorul de credit disponibil pe site prin intermediul caruia afli de la bun inceput care este suma de care poti beneficia. Acesta e simplu de folosit si presupune sa iti alegi suma pe care iti doresti sa o imprumuti, pana la 250000 de lei si durata imprumutului de la o luna pana la un an.

Alte solutii de finantare

Omnicredit vine in ajutorul persoanelor juridice si cu alte solutii de finantare pe langa credit, iar aici putem aminti de factoring sau de scontare, toate fiind niste solutii foarte eficiente menite sa faca viata mai usoara oricarui antreprenor modern in ziua de azi.

Leave a Comment