In orice unitate medicala este nevoie de acest produs

Daca esti una dintre persoanele care acuza ca are des pielea iritata, uscata sau crapata poti opta pentru acidul boric. Acesta are o actiune decongestionanta, fiind potrivit pentru muscaturile de insecte sau dezinfectia arsurilor grave. Cu toate acestea, inainte de administrarea acidului boric trebuie sa consultati medicul pentru a primi indicatii clare cu privire la doze si la perioada de administrare.

Cele mai dese cazuri in care se utilizeaza acidul boric sunt intalnite in cazul acneei, candidei, al curatarii urechii, inclusiv in infectia oculara. In cazul in care esti una dintre persoanele care acuza aceste probleme poti alege acid boric pentru dezinfectie eficienta de la Medaz.

MedAZ este unul dintre cei mai buni distribuitori de consumabile si dezinfectanti medicali care ofera cele mai bune produse la cele mai competitive preturi din piata. Si pentru a intelege mai bine de ce este atat de utilizat acidul boric, vom analiza cateva aspecte in acest articol.

Acidul boric poate fi utilizat in diferite probleme ale pielii, problema care afecteaza in cea mai mare parte adolescentii. Acneea este cauza inflamarii tesutului cutanat provocata de actiunea unui focar microbacterian. O solutie o pot reprezenta ambalajele de acid boric, care datorita substantei din compozitie va avea o actiune dezinfectanta.

Acidul boric poate fi folosit in cazul candidozei. Candidoza este o infectie vaginala destul de enervanta care poate fi rezolvata cu ajutorul acidului boric. Chiar si asa, tratamentul trebuie efectuat cu atentie si doar la recomandarea medicului.

Pe de alta parte acidul boric este folosit la curatarea urechilor. Aceasta este cea mai comuna forma de administrare a acidului boric.

Acidul boric poate fi folosit si in cazul infectiilor oculare. Infectiile oculare pot fi cauzate de bacterii, virusuri, alergii sau de alti agenti. Acestea pot fi rezolvate cu ajutorul utilizarii oftalmice de acid boric, acesta fiind capabil sa imbunatateasca situatia si astfel, sa se evite orice alte complicatii.

Avand in vedere ca este un puternic dezinfectant poate fi folosit si in cazul tratamentului pentru ciuperci ale picioarelor. Cu ajutorul acidului boric sunt eliminate infectiile usoare si sunt ameliorate uscaciunea si mancarimea. Datorita acestuia se va schimba ph-ul pielii si vor fi eliminate celulele moarte ale pielii care hranesc ciupercile. Acidul boric poate fi benefic inclusiv pentru tratarea picioarelor cu bataturi.

In momentul in care utilizam acid boric, indiferent pentru ce tip de afectiune, nu trebuie sa il utilizam pe suprafete foarte mari ale pielii si niciodata in doze mari. Exista riscul de a aparea toxitacitati de acumulare, astfel complicandu-se situatia.

De altfel trebuie sa avem grija pentru ca acidul boric nu este recomandat in cazul copiilor cu varsta mai mica de trei ani pentru ca pot aparea cazuri de otravire sau chiar deces.

Leave a Comment