Finantarea afacerii tale poate incepe aici

Una dintre cele mai comune probleme cu care se confrunta micii antreprenori este aceea de a obtine finantarea necesara intrucat sursele sunt destul de limitate, iar conditiile impuse sunt adesea foarte stricte. In schimb, oricina intra la omnicredit si alege serviciul de factoring poate spune ca a luat o decizie inspirata pentru ca aceasta platforma sta la baza dezvoltarii a nenumarate afaceri din Romania, iar a ta poate fi urmatoarea.

Esti in locul potrivit

Daca ai nevoie de finantare, cu siguranta, se poate spune ca la Omnicredit ai nimerit in locul potrivit. Bineinteles, exista mai multe surse catre care sa te orientezi in cautarea fondurilor cu ajutorul carora sa iti desfasori activitatea, insa de regula sunt impuse reguli foarte stricte in cazul institutiilor financiare obisnuite, motiv pentru care e foarte dificil sa obtii fondurile de care ai nevoie. In schimb, la Omnicredit totul e mult mai simplu si e bine pus la punct, iar faptul ca totul se desfasoara doar online e un alt mare avantaj de care te bucuri.

Dezvolta orice afacere iti doresti

Odata ce ai obtinut finantarea ai posibilitatea de a-ti dezvolta orice afacere iti doresti, atat timp cat ai gasit o nisa despre care crezi ca nu a fost inca exploatata la maxim si vezi potential. Poate te intereseaza sa ai propriul magazin cu articole vestimentare pentru intreaga familie, poate o spalatorie auto sau de covoare, o florarie, un cabinet stomatolog, un magazin de tigari electronice sau unul de electrocasnice, posibilitatile sunt nenumarate, trebuie doar sa te informezi bine.

Ce este acest serviciu

Intra la omnicredit si alege serviciul de factoring care reprezinta o modalitate ideala prin care sa obtii finantarea de care ai nevoie. Inainte de toate trebuie stabilit faptul ca aceasta nu e un credit, ceea ce e un mare plus, asa ca daca ai o firma care are de incasat facturi la anumite perioade de timp, afla ca poti cesiona creantele, astfel incat sa primesti banii instant, fara sa mai fii nevoit sa astepti termenul limita. Cu alte cuvinte, te bucuri de faptul ca finantarea este flexibila, e foarte rapida pentru ca obtii banii imediat si pe aceasta cale nici nu mai e nevoie de garantii materiale.

Totul exclusiv online

Un mare avantaj de care te bucuri la Omnicredit este si faptul ca aici activitatea se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca poti spune adio drumurilor pana la institutiile finaciare obisnuite. Poti rezolva totul direct de la birou sau din confortul propriei locuinte, iar pasii pe care ii ai de urmat sunt foarte simpli, asa ca apeleaza chiar acum si descopera toate plusurile.

O platforma bine pusa la punct

Omnicredit este o platforma foarte bine pusa la punct, unde toate informatiile pe care le cauti se afla la numai cateva click-uri distanta si, aici, oricand vei gasi pe cineva dispus sa te lamureasca, indiferent de problema cu care te confrunti.

Foloseste direct calculatorul de pe site

Mai mult, ai la dispozitie un calculator de factoring pe care il vei putea folosi oricand si e foarte simplu. Alegi valoarea facturilor tale, de pana la 250.000 de lei, precum si data scadentei acestora de pana la 60 de zile si afli instant care este suma pe care o vei primi in cel mai scurt timp de la Omnicredit.

Indrumarea necesara

Nu in ultimul rand, aici ai parte si de indrumarea necesara pentru ca orice antreprenor trebuie sa stapaneasca notiunile de baza ale domeniului financiar – bancar, iar consilierii Omnicredit ofera educatia necesara in acest sens, astfel ca si tu te poti numara printre oamenii de afaceri bine pregatiti.

Leave a Comment