Energie si productivitate mai bune cu produse naturiste si bio din magazinele de profil

Astazi, cand totul este pe repede inainte ne lipsesc multe. Ne lipseste timpul, ne lipsesc momentele de odihna adevarata, dar ne mai lipseste ceva foarte important: energia. Pe masura ce incercam sa facem din ce in ce mai multe lucruri consumul de energie este mai mare, organismul nostru nu mai poate tine pasul cu arderile interne si cu pierderile de energie. Si cand suntem lipsiti de energie apar si starile de rau, productivitatea scade, timpul petrecut la locul de munca ni se foarte greu de depasit. Ca sa ne recapatam energia pe parcursul zilei vom avea nevoie de tonice si energizante.

Aceste produse nu ar trebui sa contina substante chimice, care ar putea inrautati starea noastra, sunt de preferat cele bio si naturale. Stiu, pe piata energizantelor si a tonicelor e foarte greu sa gasesti si un produs bio, naturist, care sa aiba si efect asupra ta. Dar, din ce am incercat eu, chiar exista astfel de produse. Pe cele mai bune le gasesti cu siguranta la Paradisul Verde, un magazin online care are si certificat ecologic actualizat in permanenta, toate produsele sunt testate si avizate, sunt aduse in oferta doar produsele bio care au cele mai bune efecte. Ca sa ma conving de calitatile produselor din categoria Tonice si Energizante Bio si Naturale de la Paradisul Verde am comandat rapid cinci produse despre care auzisem si de la prieteni.

Am luat Apa Qlarivia saracita in deuteriu, un Ginsenmax, cu ginseng, catina, polen pentru a scapa de oboseala cronica fizica si psihica, dar si un tonic general, Sirop Multiplant, special pentru diabetici, ideal si pentru cei care nu au probleme de sanatate. Am adaugat un Polen Crud Iarba Neagra, pentru detoxifiere si pentru mai multa energie pe parcursul zilei, dar si un Bitter 50 Plante-Ganoderma, un tonic excelent care putea ameliora si simptomatologia unei intregi suite de afectiuni. Pe langa preturile bune si cantitatile suficiente primite din fiecare produs, magazinul online cu produse bio m-a uimit si prin livrarea rapida, in 24-72 de ore, plata simpla, cu un card bancar sau ramburs, chiar prin transfer bancar, dar si prin existenta unui transport gratuit pentru pachete ce nu depaseau 6 kg. Odata ce am primit pachetul cu produse le-am testat, fiecare si-a facut efectul, ce am citit in descriere am si simtit, produsele au fost bine tolerate de organism si m-am simtit mult mai bine cu ele luate.

Unde am avut neclaritati inainte de comanda am intrebat specialistii de la paradisulverde cu experienta si cunostinte in nutritie pentru a comanda doar acele produse de care aveam reala nevoie. Foarte bine mi-a facut bitterul si polenul crud de iarba neagra, cred ca sunt cele mai complexe tonice si energizante luate vreodata, bio si naturale pe deasupra. Daca am sa mai comanda de la ei? Desigur, cu prima ocazie cand mai am timp de shopping online si mi se termina stocul de produse bio de calitate luate deja de la Paradisul Verde.

Leave a Comment