Am descoperit o noua modalitate de a face publicitate

Solutiile de marketing sunt nenumarate in ziua de azi, insa putine sunt cu adevarat eficiente, iar doar cele mai creative idei au de castigat. In plus, orice companie este nevoita sa aloce bugete importante pentru publicitate, astfel incat propriul brand sa ramana relevant si sa atraga clienti, indiferent de domeniul de operare si de produsele sau serviciile comercializate.

Totusi, una dintre procedurile tot mai populare din ultimii ani e reprezentata de literele volumetrice intrucat acestea sunt de dimensiuni mari, motiv pentru care se dovedesc a fi vizibile, iar cu cat sunt plasate intr-un loc inspirat, cu atat mai bine. Acestea pot fi confectionate din mai multe materiale, insa PVC-ul e unul dintre cele mai populare intrucat aduce diferite avantaje, iar impreuna le putem descoperi pe cele mai importante.

Idei creative

In primul rand, ideea este cea care conteaza cu adevarat, iar aceasta va fi pusa in aplicare intr-un program de editare grafica. De obicei se aleg niste placi din plexiglass sau PVC ce pot avea dimensiuni si grosimi diferite pentru confectionarea literelor volumetrice, iar acestea se suprapun pana se obtin rezultatele dorite. Montajul este foarte simplu si isi ascunde urmele, astfel ca efectul sa fie cel dorit intotdeauna, iar literele se monteaza la randul lor pe alte placi din PVC, fie se pot alege unele metalice sau din alte materiale care sunt disponibile pe cladiri sau in locurile in care se aplica.

Cu alte cuvinte, conform specialistilor, in cazul in care grosimea literelor este cuprinsa intre 3 si 22 de mm, atunci inaltimea acestora nu trebuie sa depaseasca 3 cm, intrucat efectul final nu va fi cel dorit. Astfel, in aceste situatii trebuie sa fie adaugate placi suplimentare pentru ca grosimea literei sa fie direct proportionala cu inaltimea, iar cum aspectul este cel care conteaza cu adevarat, exista diferite solutii de infrumusetare in acest sens.

Tot PVC-ul si plexiglassul se foloseste pentru partea exterioara a acestor litere volumetrice inrucat pot fi aduse diferite efecte, mate sau lucioase, insa mai exista si varianta ca literele sa fie colantate. Paleta de culori este foarte vasta, motiv pentru care nimeni nu va ramane dezamagit de solutiile propuse, iar intotdeauna vor fi obtinute rezultatele mult dorite.

Profesionalism

Serviciul de inscriptionari litere volumetrice este asigurat de catre cei de la ColantariDesign, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind calculate in functie de cerintele impuse de fiecare proiect in parte. Procedurile sunt puse in aplicare in spatii bine pregatite, iar pentru ca angajatii au o mare experienta in domeniu, e foarte usor ca proiectele sa se ridice la nivelul asteptarilor. Asadar, daca ai o firma sau un brand pe care iti doresti sa il promovezi, cu siguranta, merita sa iei in calcul aceasta varianta.

Leave a Comment