Nu stiam ce smartwatch sa aleg

Un smartphone iti poate usura viata intr-o multime de moduri, iar pe piata se gasesc o multime de modele, fiind important sa stii sa il alegi pe cel de care chiar ai nevoie. Asadar, trebuie sa iti stabilesti asteptarile si nevoile si sa aloci un buget in acest sens, apoi poti sa vezi noile produse iUni. De exemplu, ceasul inteligent iUni U7s, cu siguranta, este ceea ce iti doresti pentru ca aduce cele mai importante functii, este usor de folosit, iar raportul calitate – pret este ideal.

Informatii generale

Conexiunea se face prin Bluetooth, iar acesta este compatibil atat cu smartphone-urile Apple, cat si Android, toate functiile fiind accesibile prin intermediul display-ului tactil de 1.54 inch, care reprezinta o dimensiune standard in lumea ceasurilor inteligente. Rezolutia este de 240 x 240 pixeli, memoria RAM de 128 MB, iar cea ROM de 64, insa se poate extinde pana la 32 GB cu ajutorul unui card microSD.

Mai multe functii

iUni 7s se deosebeste de alte smartwatch-uri prin faptul ca acesta permite inserarea unei cartele SIM, ceea ce presupune ca acest ceas inteligent poate fi folosit ca un mini telefon intrucat detine cele mai importante functii ale acestuia. Avand o capacitate a bateriei de 400 mAh se asigura o autonomie de pana la 4, 5 zile in functie de intensitatea cu care se foloseste dispozitivul, iar pentru o incarcare completa sunt de ajuns doua ore.

Principala functie este aceea de preluare si initiere a apelurilor direct de la incheietura mainii, functie utila intr-o multime de conditii intrucat telefonul nu mai trebuie scos din buzunar. In acelasi timp, la fel de simplu este sa fie urmarite mesajele si notificarile venite de pe retelele de socializare pentru ca utilizatorii sa fie la curent cu tot ce-i nou. Agenda este de 500 de contacte, iar iUni U7s aduce si calendar, galerie foto si muzica, fie in propria memorie, fie poate fi redata cea din memoria telefonului, timer, pedometru, cronometru, monitorizarea somnului, dar si functia anti furt care este foarte utila in toate conditiile.

Camera foto

Acest smartwatch dispune si de propria camera foto cu rezolutia de 2MP, astfel incat pot fi capturate imediat cele mai grozave imagini insa se permite si folosirea celei a telefonului, ocazie cu care fotografiile se vor ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor.

Alte modele

Daca vezi noile produse iUni vei constata ca ai acces la o gama foarte variata si care este accesibila la preturi foarte bune, astfel ca un buget de 250 de lei iti aduce diferite modele, printre care iUni V9, iUni Apro U16, iUni U26, iUni U900i, iUni A100i si nu numai, toate avand functii de care ai nevoie si care te pot ajuta in viata de zi cu zi.

Leave a Comment