Îmbunătățește-ți aspectul mașinii cu servicii profesionale de detailing auto

Îmbunătățește-ți aspectul mașinii cu servicii profesionale de detailing auto

Bucură-te acum de mai mult confort într-un mediu organizat și igienizat. La ArtForCars, beneficiezi de servicii complete de detailing auto, atât pentru exterior, cât și pentru interior. De fiecare dată când părăsești parcarea, mașina ta va arăta spectaculos datorită soluțiilor profesionale pe care le utilizăm. Suntem disponibili pentru orice modificare, fie că este vorba despre o simplă lustruire exterioară sau de o aspirare interioară. Apreciem clienții mulțumiți, motiv pentru care luăm în considerare orice părere și punem la punct fiecare detaliu.

Acoperișul, stâlpii, centurile de siguranță, tapițeria din piele/textil, covorul, materialele plastice, tabloul de bord, panourile ușilor și portbagajul sunt curățate și igienizate în profunzime. Mai mult, elementele din piele vor beneficia de un tratament de curățare pe bază de balsam. Cauți servicii de detailing auto preț interior? O curățare completă, efectuată cu grijă pentru toate suprafețele tratate, poate readuce interiorul la starea inițială, creând o atmosferă sanitară pentru pasageri.

Prețul întregului proces ține cont de diferitele componente ale mașinii, începând cu numărul și tipul pieselor curățate, soluțiile folosite, gradul de murdărie și, în final, mărimea/clasa vehiculului de restaurat, care determină suprafața de lucru. La ArtForCars, oferim servicii de detailing interior la un preț accesibil. Vino să cunoști echipa. Cu siguranță nu vei regreta!

Procedurile de detailing auto interior asigură îndepărtarea petelor, mirosurilor și a murdăriei particulare de pe fiecare suprafață, indiferent de compoziția acesteia (textil, piele sau plastic). În plus, pe lângă dezinfecția profesională a tapițeriei, oferim următoarele servicii: repararea suprafețelor din piele, textile, sau plastic; protecția pielii împotriva uzurii; protectie textila împotriva lichidelor și petelor; tratament ceramic și ornamente din plastic; igienizarea traseului de aer condiționat; tratarea cu ozon; lustruirea consolei și a ornamentelor de bord.  Intră pe artforcars.ro și selectează serviciul necesar pentru a reda atractivitatea vehiculul tău.

Echipa ArtForCars folosește numai soluții de înaltă calitate, deoarece colaborează cu cele mai

cunoscute organizații din domeniu pentru a satisface așteptările clientului. De ce? Pentru că profesionalismul se distinge în nuanțe minuțioase. Încredințează-ne vehiculul și vom efectua un diagnostic precis. Rezolvăm problemele cât mai rapid și eficient posibil.

Îndepărtăm chiar și cele mai încăpățânate pete. Apelează cu încredere la profesioniștii noștri dacă vrei să oferi automobilului tău un aspect nou-nouț. Te ajutăm să-ți prezinți cartea de vizită la ieșirea din vehicul. Fiecare mașină este tratată ca și cum ar fi a noastră, astfel nu ne mulțumim până când totul nu este perfect. Vizitează atelierul pentru a observa cum evoluează lucrurile pentru tine și mașina tău. Pe lângă verificările tehnice, igienizarea interiorului este un aspect extrem de important, mai ales în cazul în care ești o persoană alergică la praf sau au probleme respiratorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cât de importante sunt instalațiile de împământare azi?
Next post Deții un SRL și vrei să beneficiezi de contabilitate profesională online?
October 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31