De Stijl, aproape de clienți cu proiecte de case mici

De Stijl, aproape de clienți cu proiecte de case mici

Căsuțele mici și cochete au început să devină din ce în ce mai căutate în zilele noastre, tocmai datorită faptului că sunt mai rapid de realizat, dar și mai ușor de întreținut. Cu toate acestea, astăzi este destul de costisitor să concepem chiar și un proiect de casă mai mică, pentru că prețurile materialelor de construcție au explodat, în ultima vreme, destul de mult.

15% şi peste 100% sunt procentele care au crescut preţul principalelor materiale de construcţii din martie 2021 și până în aceeași lună a acestui an, ținând cont de faptul că şi în primăvara anului trecut aceleaşi materiale trecuseră deja prin câteva runde de scumpiri.

În aceste condiții, conceperea unor proiecte de case mici devine din ce mai dificilă din punct de vedere financiare, chiar și în cazul unor situații financiare mai bune.

În altă ordine de idei, raportându-ne la prețurile actuale, se poate estima faptul că numai o cărămidă a ajuns să coste peste 10 lei, faţă de 7,4 lei cu un an în urmă, un metru pătrat de pavaj costă 67,1 lei, de la 41,3 lei în primăvara lui 2021, iar un kilogram de fier-beton este acum 6,95 lei, cu 88% mai scump faţă de martie 2021, potrivit datelor unor date oficiale apărute în spațiul public.

Prin urmare, vorbim despre scumpiri care s-au aplicat materialelor de construcții de bază, ceea ce face tot procesul de realizare a unei case din ce în ce mai greoi.

Cu toate acestea, acesta este un motiv pentru care ar merita să vă orientați către un proiect de case mici, întrucât cantitatea de materiale de construcție este mult mai mică, iar timpul destinat realizării construcției este, în mod evident, mult mai mic. Astfel, orietându-vă către realizarea unei case de mai mici dimensiuni, veți avea posibilitatea de a economisi multe materiale de construcție, dar să vă bucurați de casa visurilor, așa cum vă doriți. Indiferent dacă e mai mare sau mai mică, veți simți acel loc apropiat sufletului, astfel încât să îl puteți numi cu drag „acasă”.

De Stijl vă ajută să concepeți proiecte de casă la cele mai bune prețuri care există în aceste momente pe piață, pentru că împreună cu noi veți găsi cele mai inteligente soluții pentru planurile de viitor pe care le aveți, mai ales atunci când vorbim despre construcția unei case. Noi suntem echipa alături de care visele tale se conturează cel mai bine și cel mai rapid!

Lăsați în seama noastră proiectul de casă de care aveți nevoie, pentru că vom găsi într-un timp util și rapid soluțiile cele mai bune pentru ca rezultatul final să fie întocmai cel pe care vi-l doriți și cel la care ați visat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Alege lenjeriile de lux si bucura-te de confort deplin
Next post Produsele care nu trebuie sa lipseasca din dormitorul tau
June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930