Aparatul dentar – pași pentru o acomodare rapidă

Aparatul dentar – pași pentru o acomodare rapidă

Punerea aparatului dentar este o experiență unică pentru unii pacienți, iar a învăța să trăiești cu el poate dura ceva timp. Dacă sunteți informat corespunzător, nu va trebui să fiți surprins sau confuz atunci când aparatul dentar vă va fi fixat. Deși poate dura puțin timp și efort, dar rezultatul final merită cu siguranță.

Cum vei arăta cu aparat dentar?

În funcție de tipul pe care îl alegeți, aspectul tău se poate schimba puțin în timp ce purtați aparat dentar la preț bun la Clinica Stomatologică Dr. Kurbe. Aparatul metalic tradițional este format dintr-un bracket metal argintiu atașat de dinți și apoi un arc metalic prins în aceștia.

Unele persoane au suporturi care se atașează de arcul de sârmă, în timp ce alții au benzi de cauciuc care conectează suporturile și firul. Puteți alege o culoare dacă aveți benzi de cauciuc, astfel încât bretele pot fi un accesoriu de modă.

Daca porti bretele transparente, aspectul va fi mai discret. Singura parte cu adevărat vizibilă a aparatului dumneavoastră va fi firul subțire care ajută la mișcarea dinților pentru a-i alinia corect. Există, de asemenea, opțiunea mai puțin obișnuită de bretele linguale, care se atașează la partea din spate a dinților în interiorul gurii decât la partea frontală expusă. Cea mai subtilă opțiune de a-ți îndrepta zâmbetul sunt bretelele invizibile.

Cât de comode sunt aparatele dentare la preț bun la Dr. Kurbe?

Este firesc să vă faceți griji pentru confortul aparatului dentar. La început, este posibil să simțiți un oarecare disconfort, deoarece aparatul dentar exercită o presiune ușoară și uniformă asupra dinților. Acest lucru poate duce la o senzație de durere suportabilă. Ortodonții sfătuiesc să consumați doar alimente moi la început și să luați analgezice fără prescripție medicală dacă disconfortul persistă. Cealaltă problemă principală este că aparatul dentar poate provoca pete dureroase în interiorul gurii.

Pielea se va întări după un timp, dar între timp poți aplica ceară ortodontică pe bracket-urile aspre pentru a preveni aceste situații. Uneori este nevoie de o săptămână sau două pentru a te obișnui cu senzația aparatului dentar, dar după aceea nu ar trebui să fie în mod regulat inconfortabil sau neplăcut. Disconfortul variază de la pacient la pacient, dar nu este nici absent, nici excesiv.

La început, probabil că veți dori să rămâneți la alimente moi, ușor de consumat, cum ar fi piure de cartofi, smoothie-uri, supe și fulgi de ovăz. Odată ce disconfortul dispare, puteți reveni la consumul de majoritatea alimentelor obișnuite. Cu toate acestea, prezența unui nou ansamblu ortodontic vă poate determina să vă schimbați obiceiurile alimentare. Prin urmare, trebuie doar să vă adaptați situației.

Dacă doriți să aveți parte de un aparat dentar la preț cât mai bun, medicii noștri de Clinica Stomatologică Dr. Kurbe vă pot face oferte de prețuri bune. Important este să zâmbiți cu încredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum să crești porumbei într-un mod mai puțin costisitor
Next post Cumpara de la Unilift toate echipamentele de care ai nevoie
April 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930