Cum să crești porumbei într-un mod mai puțin costisitor

Nimic nu se compară cu posibilitatea de a-ți cultiva pasiunea fără să îți pui problema unei găuri în buget.  Dar pentru a ajunge în punctul în care economiile nu mai sunt o bătaie de cap, este nevoie de o analiză amănunțită a furnizorilor de produse de bază de care ai nevoie și care sunt disponibile la ora actuală.

Deși este considerat ca fiind un hobby costisitor, creșterea porumbeilor de curse poate fi accesibilă odată ce descoperi magazinele online potrivite. Promoțiile din cadrul site-ului www.columbovet.ro te pot ajuta să îți dezvolți pasiunea fără griji deoarece îți propun o serie de produse de cea mai bună calitate, folosite de columbofilii din întreaga lume.

Accesoriile de care ai nevoie

În funcție de nevoile tale, ColumboVet îți oferă o gamă impresionantă de produse și accesorii pentru porumbei, indiferent de etapa în care te afli. Dacă ești la început de drum, poți să beneficiezi de produsele de bază la prețuri reduse, precum:

1.Hrănitoare – dacă dorești să le asiguri o hrănire individuală sau colectivă, poți opta pentru hrănitoarele din plastic pentru boxe sau pentru cele din lemn care se instalează acolo unde pot avea acces toate păsările. Acest aspect este foarte important, deoarece hrănirea la sol este exclusă atunci când nu vrei ca păsările tale să dezvolte anumite boli care pot fi contactate astfel.

2.Adăpătoare – acestea trebuie schimbate constant deoarecela nivelul apei se pot regăsi tot felul de bacterii și viruși care pot deveni foarte periculoși. Pentru a nu investi mai mult decât este nevoie, îți propunem adăpătoare simple, din plastic, de diferite dimensiuni. Acestea nu vor afecta calitatea apei și nu se vor deteriora dacă le folosești contant cu soluții de dezinfectare a apei.

3.Grătare – te ajută vizibil lapăstrarea curățeniei, astfel încât acest aspect este esențial pentru sănătatea porumbeilor. Cu cât poți curăța boxele mai des și mai ușor, cu atât riscul de îmbolnăvire este mai redus. De asemenea, pentru a nu acorda acestui hobby mai mult timp decât este necesar, aceste grătare sunt niște adevărate atuuri pentru columbofilii de pretutindeni.

4.Produse de îngrijire a crescătoriei – după cum spuneam și mai sus, curățenia este un factor fundamental al sănătății păsărilor tale, iar pentru a o putea menține, ai nevoie de produse care să nu afecteze materialele, dar nici păsările. Acestea sunt foarte sensibile la substanțele toxice pe care unele produse le pot conține și este important să folosești doar detergenți și dezinfectanți speciali.

Toate  accesoriile pentru porumbei enumerate mai sus și nu numai, le poți găsi în cadrul magazinului online Columbovet.ro. Prețurile sunt prietenoase și menite să încurajeze pasionații acestui hobby să îngrijească porumbeii cât se poate de bine și să le ofere condițiile necesare pentru a câștiga cursele cele mai importante.

Leave a Comment