Sprijinul necesar în momentele dificile

Poți apela oricând la echipa Beligi atunci când ai nevoie de sprijin în cele mai dificile momente, astfel că suntem profesioniști, cu o vastă experiență în pompe funebre și ne orientăm către cele mai bune soluții pentru nevoile tale. Dispunem de diverse pachete de servicii funerare, cu un raport calitate-preț avantajos, întrucât ne putem ocupa în totalitate de organizarea ceremoniilor de înmormântare. Te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat deoarece echipa Beligi se va ocupa de toate detaliile necesare. Ținem cont de nevoile și solicitările clienților noștri și de experiența pe care o oferim familiilor care doresc să colaboreze cu noi.

Funeral workers concerned about not getting enough PPE during coronavirus  pandemic | khou.com

Servicii funerare complete

Îți punem la dispoziție o gamă completă de servicii funerare, care constau în constatarea decesului, îmbălsămarea sau tanatopraxie, întrucât se va elibera un act de tip certificat, iar pentru depunerea persoanelor decedate la capelă sau pentru transportul acestora în altă localitate, putem elibera actele necesare. De asemenea, vă putem ajuta în eliberarea actelor necesare pentru declararea decesului, iar în cazul în care nu deții un loc de veci, Beligi vă poate sprijini în obținerea unui loc. În cazul în care nu ai timpul necesar și posibilitatea de a organiza parastasele, îți venim în ajutor cu pregătirea pachetelor pentru pomană, de post, colivă, vin cu untdelemn, colaci și nu numai.

Aranjamente florale de calitate

În ceea ce privește aranjamentele florale, acestea sunt realizate din flori naturale și destinate ceremoniei funerare de înmormântare. Dispunem de modele diverse, precum coroniță multi flori, trandafiri și orhidee, crizantemă și orhidee, multi flori albă, aranjament floral crini, iar lista poate continua. Îți propunem să vizitezi întreaga ofertă direct pe site-ul nostru.

Echipă serioasă și profesionistă

Îți suntem alături cu soluții optime și adaptate cerințelor tale, astfel că experiența noastră de peste 25 de ani, dar și profesionalismul și seriozitatea de care dăm dovadă în colaborările cu clienții noștri reprezintă principalele avantaje pentru asigurarea unor servicii de calitate. Apelează doar la profesioniști atunci când ai nevoie pentru a beneficia de colaborări mulțumitoare.

Un raport calitate-preț foarte bun

La Beligi asigurăm cele mai bune servicii funerare și oferim standarde ridicate de performanță, astfel încât să satisfacem toate nevoile și preferințele clienților noștri. De asemenea, nu trebuie să aloci un buget foarte mare deoarece avem prețurile cele mai bune, astfel încât raportul calitate-preț se prezintă a fi foarte avantajos.

Contactează-ne oricând

Ne poți contacta oricând la numărul de telefon afișat, întrucât echipa noastră este gata să te ajute în orice moment. Indiferent de solicitările pe care le ai, noi îți stăm la dispoziție pentru a te îndruma către soluțiile cele mai bune, astfel încât nu trebuie să le știi pe toate și poți solicita ajutorul echipelor cu experiență.

Leave a Comment