Acum telefonul meu are total alta fata

Unul dintre cele mai populare modele de telefoane este iPhone 6, in ciuda faptului ca acesta a fost lansat in urma cu aproape 5 ani, fiind primul din seria care a adus noul design Apple. Acesta este unul dintre cele mai fiabile telefoane, care poate functiona perfect si astazi, motiv pentru care poate ca nici nu ai nevoie sa cumperi altul. In plus, daca din greseala spargi ecranul poti sa te interesezi de serviciul de inlocuire display iPhone 6 pentru ca telefonul tau sa arate ca nou.

Experienta bogata

PrestigeGSM este locul potrivit catre care sa te orientezi intrucat acestia au o experienta foarte bogata in domeniu, motiv pentru care nu conteaza ce fel de telefon detii, daca ai o problema cu acesta, se va putea remedia rapid. Service-ul se afla intr-o zona usor accesibila din Bucuresti, in parcarea subterana Intercontinental, asa ca nici nu exista problema locurilor de parcare.

In cel mai scurt timp

Pentru inlocuire display iPhone 6 sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute, astfel incat nu vei avea deloc telefonul blocat, fara sa il poti folosi, ci imediat te vei bucura de un display nou, foarte bun. Asadar, elimina timpii morti si apeleaza din prima la cine trebuie atunci cand ai orice problema cu telefonul.

E usor sa faci programare

De asemenea, daca iti doresti ca intregul proces sa fie si mai eficient ai posibilitatea de a face programare. Pe aceasta cale stii exact care este momentul la care trebuie sa mergi pentru a lasa telefonul, urmand ca 20 de minute mai tarziu acesta sa fie gata.

Nu trebuie sa aloci bugete mari

Cu siguranta unul dintre motivele principale pentru care amanam inlocuirea display-ului deteriorat al telefonului nostru este din punct de vedere financiar. Astfel, este bine de stiut ca nici nu este nevoie sa se aloce bugete mari in acest sens, pentru pentru schimbarea ecranului unui iPhone 6 vei avea nevoie de numai 200 de lei. In schimb, daca iti doresti ca ecranul sa fie unul original Apple, atunci trebuie sa platesti numai 100 de lei in plus.

Telefonul va fi ca nou

Asadar, aceasta este suma de care vei avea nevoie pentru a te bucura de un iPhone 6 ca nou, pentru ca nu vei observa nicio diferenta intre ecranul vechi si cel inlocuit, indiferent daca l-ai ales pe cel original, fie pe cel OEM.

Beneficiezi si de garantie

Nu in ultimul rand, la PrestigeGSM ai garantia unui serviciu efectuat cu simt de raspundere, asa ca orice problema vei putea intampina ulterior cu telefonul tau, aceasta va fi remediata in cel mai scurt timp, pentru ca toti clientii sa se bucure de mult profesionalism.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *