Loading...
Uncategorized

Noua mea traditie de Craciun

Atunci cand vrei ca sa iti planifici vacanta de iarna este important sa iti alegi un loc care sa fie pe gustul tau, care sa reflecte personalitatea ta. Unul din aceste locuri poate sa fie Cuba. Aici o sa poti sa te distrezi pe cinste, o sa cunosti oameni, culturi si traditii. Dar cel mai important decat toate acestea este ca o se distrezi pe cinste si o sa ai parte de multa relaxare.

Cam asa suna, in mare, un anunt care sa te imbie la o vacanta in exotica tara a Cubei. Si tin sa spune ca pe mine m-a prins. Asa ca m-am decis ca sa prind o oferta de sejur in Cuba si sa imi petrec sarbatorile in insorita tara a lui Fidel Castro. Zis si facut. Dupa ce am luat aceasta hotarare am cautat sa vad unde ma pot caza. Am facut o cercetare ampla, dupa care una restransa.

In cele din urma am ajuns la un singur nume. Se intituleaza Melia Habana si este unul din cele mai frumoase hoteluri pe care le-am vazut vreodata. Acest hotel a fost finalistul si castigatorul in cadrul selectiei mele. Mi-a placut ca are de toate, de la camere frumos aranjate pana la mancare foarte buna. Sigur, nu am vazut inca cu ochii mei aceste lucruri insa nici nu cred ca are cum sa fie altfel.

Dupa ce am ales oferta de sejur pentru Cuba, am ales hotelul si am luat si biletul de avion pot zice ca concediul meu de sarbatori tocmai a inceput. Am vrut sa incep o noua traditie si cred ca o sa fie de bun augur. De altfel, imi plac lucrurile necunoscute, imi place sa explorez si sa cunosc. Prin urmare, excursia in Cuba o sa fie un bun prilej de a incepe sa cunosc lumea de dincolo de Atlantic.

Nu neg ca nu ma apuca putin nostalgia ca nu voi fi acasa de Craciun, dar de dragul aventurii in necunoscut ce nu face omul. Cred ca este important ca uneori sa mai facem si lucrurile altfel. Este cel mai bine fiindca altfel o sa cadem intr-o anumita monotonie. Ma mai gandesc ca mai sunt unii care spun, de exemplu, ca sarbatoarea de Craciun trebuie facuta alaturi de familie. Poate ca asa este, dar cel putin anul asta vreau as fie altfel. Si asa o sa fie. Nu ma mai razgandesc. Vreau doar sa inceapa vacanta si sa vedem ce poate sa rezerve frumoasa Cuba.

Multe lucruri stau in fata noastra gata sa le descoperim. Tot ce trebuie sa facem este facem pasul hotarator si vom avea o lume noua in fata ochilor. Si asta o sa fac si eu iarna asta. O sa descopar o noua lume care sunt sigur ca este extrem de fascinanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *