Loading...
Uncategorized

Welcome to the dark side, we have cookies

Uite ca m-am intors de la Bucuresti, unde ba a plouat, ba a fost frumos. Obositor oras Dumnezeule, nici Parisul nu mi s-a parut atit de obositor (si l-am vizitat in plin sezon, intr-un weekend). Am fost la o conferinta care mi-a placut in general, m-a dezamagit pe alocuri.
A fost prima oara cand am avut ocazia sa stau doua nopti in capitala. Am zis ca e un oras foarte foarte obositor?!  E frumos, mai curat decat mi-l aminteam si mai verde decat aveam impresia ca este. Cismigiul e tare frumos si linistitor dar majoritatea cladirilor din jurul lui in constructie. In Bucuresti totul se reabiliteaza, consolideaza, etc. Si e o nebunie! Taximetristii tare nepoliticosi, nu-ti raspund la buna ziua, la multumesc si nici nu-ti cer scuze ca te lasa peste strada de locatie si tu ai trecere de pietoni la 1 km distanta.

Si nici pentru faptul ca nu-ti dau restul complet. La ei totul e normal. Daca nu au sa-ti dea rest (desi nu e vina mea!), te duc undeva unde sa schimbi, iti pun din nou aparatul si te taxeaza. In tagma lor sincer e o nesimtire totala!
Dar per ansamblu, in afara de aglomeratie si taximetristi, mi-a placut la Bucuresti. Dar sper sa ajung si eu sa vad centrul vechi frumos renovat si sa am mai mult timp sa ma plimb. Va pup!