Loading...
Uncategorized

De ce am ales sa imi colantez masina si sa nu o vopsesc

O masina speciala nu trebuie sa fie neaparat si scumpa, ci doar personalizata cu mult bun gust, iar in acest sens sunt disponibile mai multe optiuni, pentru diferite bugete, asa ca citeste mai multe aici. Totusi, majoritatea soferilor nu sunt dispusi sa aloce sume importante pentru astfel de interventii, motiv pentru care pot apela la serviciul de colantari auto ce promite mai multe avantaje, incepand cu un raport calitate – pret ideal.

Procedura rapida

Unul dintre principalele avantaje e reprezentat de faptul ca procedura e simpla si se pune in aplicare in scurt timp spre deosebire de alte optiuni. Asadar, sunt de ajuns numai cateva ore in acest sens si se aloca circa 10 sau 15 minute pentru a colanta fiecare element in parte, motiv pentru care masinile pot fi lasate dimineata, iar pana dupa amiaza vor fi gata. In schimb, pentru a vopsi aceeasi masina nu numai ca este nevoie de costuri mult mai mari, ci si de proceduri ce se desfasoara chiar pe trei sau patru zile.

Diferite optiuni

Paleta de culori este foarte vasta, astfel ca soferii pot alege culorile mate, care sunt la mare cautare, de la negru, la albastru, rosu, verde si multe altele, insa exista si nenumarate variante ce imita vopseaua metalizata si care se potrivesc in toate cazurile, dar nu trebuie omis nici albul perlat care este adesea preferat in cazul autoturismelor de lux.

Durata de viata

Autocolantele pot fi de mai multe tipuri, unele asigurand o garantie de pana la 2 ani, in timp ce altele pot trece cu usurinta pragul de 5 ani, prezentandu-se in conditii optime. In tot acest timp masinile pot fi duse la spalatorie si nici nu vor fi afectate de razele puternice ale soarelui sau de conditiile meteo nefavorabile. Mai mult, atunci cand se doreste, autocolantele pot fi indepartate, fara ca acestea sa deterioreze vopseaua in vreun fel, ci dimpotriva, o protejeaza, astfel ca procedura este reversibila si oricand se poate reveni la situatia initiala.

Pentru orice masina

De asemenea, colantarile auto sunt ideale pentru toate autoturismele, fara a fi impuse limite, asa ca daca conduci un sedan, o masina hatchback sau una de lux, te vei bucura de aceleasi beneficii ale procedurii disponibile la ColantariDesign.

Preturi mici

Citeste mai multe aici si despre preturi care, cu siguranta, reprezinta principalul avantaj, intrucat pentru a colanta in intregime un autoturism de clasa medie este nevoie de un buget de numai 1.000 de lei. Preturile cresc treptat odata cu dimensiunile autoturismelor, iar pentru SUV-uri sau cele de lux se plateste circa 1.600 de lei sau poate putin mai mult, in functie de tipul de autocolant ales, pe cand pentru vopsirea aceleasi masini este nevoie de minim. 6.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *