Loading...
Uncategorized

Calatoreste unde vrei cu avionul

O vacanta in Europa este mai accesibila ca niciodata in contextul in care preturile biletelor de avion au scazut considerabil in ultimii ani, iar astazi sunt disponibile nenumarate destinatii, care sunt accesibile prin zbor direct de pe marile aeroporturi ale Romaniei, astfel ca aduc tot confortul necesar. Asadar, oricine poate alege Aerotravel pentru a se bucura de preturi mici la bilete de avion si pentru a avea acces la cele mai grozave oferte.

Florenta

Optiunile pot fi foarte variate, motiv pentru care totul tine de preferinte si de bugetul alocat pentru vacanta, insa, cu siguranta, nimeni nu va fi dezamagit daca alege sa isi petreaca cateva zile in Florenta. Ascuns intre dealurile faimoase ale Toscanei, acest oras se bucura de o istorie bogata, fiind un loc in care arta poate fi admirata la tot pasul, iar pe multe strazi turistii pot avea impresia ca se intorc in timp, pana in secolul XIV. Asadar, Florenta trebuie sa fie vizitat nu numai pentru artistii faimosi care au trecut pe aici, precum Michelangelo sau Brunelleschi, ci si pentru apusurile sale, dar si pentru restaurante.

Coasta Amalfi

Coasta Amalfi pare desprinsa din Rai fiind o zona care atrage peste 5 milioane de turisti in fiecare an si care se deosebeste prin peisajele spectaculoase. Aici sunt 13 localitati, fiecare dintre ele fiind legate intre ele prin autostrada SS163, care reprezinta, de departe, unul dintre cele mai grozave drumuri din intreaga lume. Casele multicolore dispuse pe terase, copacii, apa cristalina, vremea prietenoasa, toate alcatuiesc un scenariu de vis care trebuie explorat de catre toti cei care ajung in Italia.

Santorini

Aerotravel mai aduce o propunere interesanta: Santorini, care s-a format in urma unei eruptii vulcanice masive din anul 1650 i.H. astfel ca ceea ce reprezenta o singura insula, astazi este alcatuita din doua insule si cateva insulite. Majoritatea turistilor sunt atrasi de Thira, cea mai mare insula a arhipelagului, care gazduieste si cele mai mari orase de aici, Fira si Oia. In schimb, nici Thirassia nu trebuie evitat, in special, de catre cei aflati in cautarea relaxarii intrucat aceasta zona este mult mai linistita, similare fiind si insulitele Nea Kameni si Palea Kameni.

Probabil ca principala activitate care merita desfasurata in Santorini e reprezentata de petrecerea timpului pe plajele colorate, insa sunt disponibile nenumarate alte posibilitati, de la explorarea ruinelor de pe insulele principale, relaxarea pe plaje, unde sunt propuse cele mai bune conditii, vizitarea a catorva muzee si nu numai. De asemenea, terase, cafenele si restaurante se gasesc la tot pasul, astfel ca pot fi descoperite si cele mai grozave bucate ale gastronomiei grecesti, motiv pentru care trebuie sa se apeleze la Aerotravel pentru alegerea unor bilete de avion pana in paradisul din Santorini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *